onsdag 30 juni 2010

2010-06-28

Hemmagjorda snabburgare.


















Istället för att laga "normal" mat, for skyddet av grillen och kolet tändes på. 30min och det var färdigt. Inget konstigt här, köttfärs, ägg, örter och kryddor. Slängde mot slutet på ett par jalapeños och ost för det lilla extra. Förpackades i hamburgarebröd med grönsaker, ketchup och dressing. Superlätt och extremt mycket godare än köpe...

Fick kämpa med en ful platsstekspade som inte höll måttet, totalt ovärdig vare sig maten eller att få beträda Weber grillen. Den första biffen gick väl bra att vända men resterande var mycket kluddigare. Spaden blev mjuk av värmen och sviktade mycket, både på grund av det och av burgarnas vikt. Svårhanterligt, irriterande och ökad risk för attt biffarna bryts sönder. Skulle haft en Weber style stekspade till detta alltså. Kommer nog att lägga en beställning snart. Det lär ju komma fler tillfällen så den behövs och grillsäsongen är lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar