Prolog 2011:
Redan nu i mars kan man känna att det drar i grillnerven. Solen är uppe längre och man börjar känna lite värme mellan de kalla vindbyarna. Min grillning har helt stannat och senast jag ägnade mig åt det nöjet var på nyårsafton då ett rack revben grillades low n' slow i rekordlånga 5,5h. Tyvärr har vädret påvekat både grill- och bloggningsfrekvensen. Abitionen är att åtminstonde lägga in bilderna från det tillfället.
Nytt för i år är något förbättrad design av bloggen, dock ett work in progress. Utöver det har jag med hjälp av mina arbetskollegor spånat fram en lista på grillar jag ska göra i år. Dessa hittas till höger under "meny 2011". Grillarna kommer göras slumpmässigt dvs. då när andan faller på.
Jag räknar kallt att detta året blir rikare på inte bara grilltillfällen utan även på dess innehåll och upplägg. Förra året figurerede fläskfilen rätt frekvent och då i amerikansk tappning, tanken är att jag skall röra mig lite mot andra outforskade områden och botanisera i andra köttsorter och smaker.
Sidan kommer fortsättningsvis uppdateras i allt stigande frekvens i med vi närmar oss grillsäsongen med stormsteg!
/R
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar